utorak, 23. srpnja 2013.

Fini gulaš s teletinom







Kada želite pripremiti pravi domaći ručak za svoje najmilije, potrebno vam je samo malo mesa, malo gljiva i Vegeta marinada s češnjakom


Priprema:

  1. Teletinu narežite na kockice i prelijte marinadom te ostavite da stoji 30 minuta.
     
  2. Na zagrijanom ulju popecite meso, podlijte vodom i pirjajte na laganoj vatri dok meso ne omekša.
     
  3. Gljive narežite na četvrtine ili ploške i dodajte u gulaš. Dodajte vino i vodu i pirjajte još 10 minuta.
     
  4. Gussnel razmutite u malo vode i umiješajte u gulaš te kratko prokuhajte. Po potrebi posolite i popaprite.

Posluživanje:

Poslužite kao samostalno jelo ili s kuhanom tjesteninom.

Savjet:

Marinada jelu daje punoću okusa, a količine sastojaka možete proizvoljno kombinirati prema ukusu.

 O ukusima se raspravlja...



Nema komentara:

Objavi komentar