četvrtak, 3. listopada 2013.

Rolat od oblande! (FOTO)


Brz i ukusan recept

Sastojci

     200 gr. secera u prahu
     1 jaje
     200 gr. mljeveni oraha
     200 gr. mljevenog keksa
     200 gr. otoljene cokolade
     200 gr. putera
     2 kasike mlijeka
     2 kasike soka od limuna
     2-3 lista oblatine

Priprema

Težina:
    Srednje zahtjevno

    Na pocetku oblatine stavit izmedju navlazeni krpa da oblatine omeknu.

    Na pari izmutit secer u prahu i jaje pa dodat cokoladu i mjesat zicom dok se cokolada ne istopi.

    Kad se cokolada istopila sve to istrest u vecu posudu.

    Zatim dodavat poredu sastojke kako su napisani.

    Puter treba bit omeknut na sobnoj temperaturi tako da ga mozete izmjesat sa ostalim sastojcima.

    Kad ste sve dobro spojili i oblatine omekle rasporedite ravnomjerno fil preko oblatina.

    Oblatine ostavite na zraku da se osuse,kad su se dobro osusile zamotajte u foliju i stavite u frizider.

    Ni slucajno zamotavat dok se skroz ne osuse .


   Izvor: agencije

www.klick-ba.com


Nema komentara:

Objavi komentar